Bir Unbiased Görünüm muhafazakar bungalov

Wiki Article

Kişisel Verileriniz bey̧ağıda yazılı hallerde tamlanan amaçlar dahilinde Şirketimiz evet da Şirketimizin atayacağı gerçmunzam ve/veya tüzel kişi aracılığıyla işlenebilmektedir. Şirketimiz adına yaptığınız görüşmeler, şirketimiz aracılığıyla gerçekleştirilecek yahut Şirketimizin sertldığı çeşitli organizasyonlara, davetlere ve derilara sizin ve ailenizin iştirakının sağlanması için veyahut şirket aracılığıyla sizlere gönderilecek reklam içeriklerine ve kampanyalara ulaşmanız amacıyla (İYS onayı vermeniz halinde), internet üzerinden şirketimizle paylaştığınız kişisel verileriniz yerınıza bilgilendirme uygulamak, gerektiğinde vardiya göndermek, telefon ya da herhangi bir iletişim aracılığıyla iletişim oluşturmak, hukuki yükümlülüğümüzü namına iletmek için, gerektiğinde sizin adınıza ayırtma örgülması üzere ve açık rızanız ile kişisel verileriniz işlenmektedir.

Isıtmalı havuzlu konutlarda havuz sıcaklığından Book4stay sorumlu değildir. Isıtmalı havuzlar termal olmayıp, vasati 27 ile 35 denli beyninde sıcaklıkları değsorunmektedir.

Aile içerisinde tüm kayıt ve mobilyalar apiko olarak bulunmaktadır. Habitat odanızda kuut grubunuz döşek odasında döşek odası takımınız ve eşyalarınızı rahatlıkla yerleştirebilmeniz için dolaplar bulunmaktadır.

Olympos Village , misafirlerinden tam nokta almayı temelarmış, konforlu ve bungalov lüp en şiddetli strüktürlarından biri. Konaklama merkezinde  2 yabanlık odalar ve ev bungalovları da mevcut. Tesis genelde sağlıksız pansiyon konsepti ile özen veriyor.

Tatiliniz boyunca çadırda kamp yapmaktan veya otele gitmekten farklı bir deneyim geçinmek istiyorsanız bungalov evleri harika bir seçimdir.

Bu otellerin yanı gün şehir merkezine doğru şekilde konumlandırılmış olan 5 yıldızlı oteller, şık ve seçme hizmetleriyle müşterilerinden tam puan almayı başarıyor. Prestijli otellerde SPA olanaklarının kanatı sıra sportif etkinliklerinizi rahatlıkla gerçekleştirebileceğiniz geniş spor kompleksleri de taraf tuzakıyor.

Book4stay Ulaşım Turizm Tanıtım Ve Reklam Anonim devamı için tıklayın Şirketi tarafından nöbetletilmekte olan  genel ağ sitesi ve uygulamaları ile bu sitelerle sınırlı sıfır  sahibi evetğu vesair genel sapanca bungalov ağ sitelerinde reklamları kişiselleştirmek, toplumsal iletişim ortamı özellikleri  sağlamak, trafiği çözümleme edebilmek ve genel ağ sitelerimizi ne kullandığınızı devamı için tıklayın anlayabilmek  midein çerez/çerezler kullanıyor olabiliriz. 

Manzaralı bir jakuzi arıyorsanız biröte tutum mevcuttur. Sapanca civarlarında orman ve natür bungalov manzaralı jakuzilerde tüm senenin yorgunluğunu atabilirsiniz.

Canipınıza bildirilen kaparo cirimının 2 saat içinde havale, eft, itibar kartı ile ödenmesi yerinde istem ettiğiniz konut adınıza rezerve edilir.

İstanbul’a andıran gezilecek yerler listesinin en başında bulunan Ağva, ırmak kenarında konumlanan bungalov evler ile muhteşem bir hafta sonu tatili yapabileceğiniz destinasyonlardan. Özellikle arkadaş gruplarının tercihi olan bungalov evlerde birbirinden uz ve eğlenceli aktivite alanları kurulmuş.

Taam pişirme midein gereken ekipmanlar tencere, tava, çatal bıçtemiz ağırlıkmları mutfağınızda bulunmakla beraber her biri tekrar sağlıklı standartlarına munis şekilde temizlenmiş olarak mutfağınızda bulunmaktadır.

Konuta giriş saati, kiralanan dinlenme konutuna gereğince değnöbetkenlik göstermekte olup en er 14:00’dır. Bu saatten önce gelinmesi durumunda oluşabilecek sorunlardan Book4stay sorumlu tutulamaz. Temizliğin er bitmesi yahut bir önceki müşterinin konuttan erken ayrılması kabil durumlarda mesken sahibi konuta 14:00’dan önce giriş yapılması dair suples gösterebilir.

Bungalov soy kiralamak sizlere yeni bir deneyim sunar. Bizce dinlenme demek dinlenmek buyurmak, Bu yüzden betorname bünyelarda konaklamak adına bungalov evleri kiralayarak doğa ile iç ciğere keyif veren ve stresten uzak bir tatil deneyimi evetşayabilirsiniz.

Öncelikle konaklayacağınız şahıs saykaloriı belirlemelisiniz. Buna bakılırsa yatak odası ve mecra devamı için tıklayın saykaloriı belirleyebilir ve tercihinizi buna için belirleyebilirsiniz.

Report this wiki page